E cigg startpaket som är bra för hälsan

Att köpa sig ett e cigg startpaket

E cigg startpaket är både njutbart och bättre för hälsan än en vanlig cigarett. Ska du röka tobak så får du ganska snabbt dålig kondition och din hälsa försämras på bara några timmar. Ett e cigg startpaket som är bra kan du använda väldigt länge innan du måste byta batterier.e cigg startpaket

E cigg startpaket

Många människor i Sverige påstår att elcigg har verkligen hjälpt dom att sluta röka vanlig tobak. Och läkare och universitet håller med och kan sedan 2015 faktiskt visa mycket bra fakta och information. Kring att e-cigaretten hjälper faktiskt många med just att hålla sig borta ifrån den vanliga cigaretten. Att inte veta när man ska sluta kan dock vara en nackdel. Men dom flesta människor känner vid ett långt användande av vanliga cigaretter. Att dom inte mår särskilt bra utav sin rökning och börjar därför kolla efter metoder att hjälpa dom sluta röka.

Att sluta röka vanliga cigaretter är mycket bra för hälsan

Och ger dig ett oftast längre liv med nära och kära. Ett e cigg startpaket kan hjälpa dig med detta. Ecocig är ett företag i Sverige som har i snart 10 års tid forskat och analyserat. Efter den bästa e-ciggen att sluta röka med är. Dom har sedan 2014 tagit fram en helt egen produkt som både hjälper dig snabbt och billigt. Du fyller bara på vilken e-vätska du vill ha och sedan får du nikotinet genom den.

I folkmun heter det E-juice och kan innehålla nikotin eller helt utan. När du väl börjat röka e cigg med ditt e cigg startpaket. Så ser det ut och smakar precis som en vanlig cigarett. Dock måste du välja rätt smak och rätt e cigg förstås. Men Ecocig som har sin butik i Stockholm hjälper dig mer än gärna med att hitta just din smak. Ecocig har tagit fram över 20 olika smaker för just tidiga rökare och många utav dom smakerna är just tobakssmaker.

Jag rekommenderar alla att börja med just E-juice med smak av tobak och nikotin. Det blir så mycket enklare då att gå från vanlig cigarett till en elcigg och du vänjer dig av snabbare. Jag slutade röka på direkten efter att jag fick mitt e cigg startpaket i handen. Och har sedan två år inte tagit ett enda bloss på min vanliga cigarett. Det ska tilläggas att jag innan rökte ca 1½ paket vanliga Marlboro innan. Nu har jag så mycket bättre kondition och min blodcirkulation och hy är så mycket bättre. Känner mig nästan som en helt ny människa och jag har fått tillbaka massor av energi. Sover bättre, maten smakar bättre och jag kan äntligen gå ut och gå långa promenader.

elcigg

Fördelarna med e cigg.

Du smakar mycket bättre i munnen, studier som är gjorda vid Harvard University av kända forskare. Visar att folk som röker elcigg har mycket bättre kondition är folk. Som röker vanliga cigaretter med tobak och alla dess gifter. E-juice finns i massor av smaker och storlekar och självklart då också med nikotin eller utan. Du kan besöka ecocig i deras butik. Som har öppen alla vardagar mellan 10 och 17 och du kommer inte ångra dig när du tagit steget. Mot en rökfri människa, jag lovar.

Lämna ett svar